На Луганщині перекинувся автобус, п'ятеро осіб травмовані

На Луганщині перекинувся автобус, п'ятеро осіб травмовані

Фото
Укрінформ
Напередодні у Біловодському районі Луганщини з'їхав з дороги та перекинувся автобус з пасажирами. П'ятеро осіб при цьому отримали травми різного ступеню важкості.

Про це написала у Фейсбуці речник Головного управління Нацполіції України в Луганській області Тетяна Погукай.

"За попередніми даними, 39-річний водій автобуса Volkswagen, рухаючись із смт. Біловодськ у напрямку міста Старобільськ, керуючи технічно-несправним транспортним засобом (несправність задньої правої ресори), не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та здійснив перекидання. Внаслідок ДТП п’ятеро пасажирів (дві жінки та троє чоловіків) отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості", - йдеться у повідомленні.

Інформують, що дорожньо-транспортна пригода сталася учора, в середу, близько третьої години дня на 236 км автодороги Р-07 «Чугуїв-Мілове».

Відомості про ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфіковані за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Фото: Тетяна Погукай, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-