Будувати газогін до Генічеська почнуть у 2017

Будувати газогін до Генічеська почнуть у 2017

Укрінформ
Роботи з будівництва газопроводу до міста Генічеськ на Херсонщині, який з'єднає місцеву газотранспортну мережу Генічеського району з єдиною газотранспортною системою України, розпочнуться вже у 2017 році.

Про це поінформував в.о. заступника голови Херсонської облдержадміністрації Олександр Адамчик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Будівництво газопроводу "Генічеськ - Асканія-Нова", проект якого презентував "Укртрансгаз", займе приблизно 2-3 роки... Розпочнемо безпосередньо роботи по цьому газопроводу в 2017 році", - сказав Адамчик.

За його словами, обласна влада і влада міста Генічеськ та Генічеського району закладають на 2017 рік до обласного бюджету, бюджетів міста Генічеськ та Генічеського району загалом 1,5 млн гривень для співфінансування робіт з виготовлення проектно-кошторисної документації будівництва цього газопроводу.

Для вирішення проблеми із газопостачанням Генічеського району в осінньо-зимовий період пропонувалося збудувати магістральний газопровід проектним тиском 5,5 МПа "Енергодар-Верхній Рогачик-Нижні Сірогози-Іванівка-Новотроїцьке Херсонської області", з продовженням будівництва відрізку магістрального газопроводу із смт Новотроїцьке до смт Новоолексіївка та розподільчого газопроводу до м. Генічеськ. Також розглядалися ще два варіанти: будівництво розподільчого міжселищного газопроводу від ГРС смт Червоний Чабан Каланчацького району Херсонщини до м. Генічеськ та будівництво розподільчого міжселищного газопроводу від ГРС смт Якимівка Запорізької області до м. Генічеськ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-