На Чернігівщині перекинулася маршрутка, 17 травмованих

На Чернігівщині перекинулася маршрутка, 17 травмованих

Фото
Укрінформ
У Ріпкинському районі Чернігівщини перекинулася маршрутка, внаслідок чого 17 пасажирів отримали травми.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила інспектор управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Наталія Павлова.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні о 8.30 на автодорозі Чернігів - Нові Яриловичі. Мікроавтобус Mercedes benz 313 CDI їхав за маршрутом Добрянка-Чернігів з боку пункту пропуску "Нові Яриловичі" і вже проїхав Ріпки. В якийсь момент 42-річний водій не впорався з керуванням і з'їхав у кювет. Перекинувшись, машина спочатку впала на дах, а потім знову стала на колеса. Травми різного ступеню тяжкості отримали 17 людей. Всього в маршрутці їх було 20 разом із водієм", - розповіла речниця.

За словами Павлової, всі пасажири - жителі селища Добрянка. Кількома машинами екстреної допомоги постраждалих відвезли до Ріпкинської центральної районної лікарні. З них 15 залишили в хірургічному відділенні, де їм зараз встановлюють діагнози, одну жінку 1964 р. н. з травмами голови й переломами черепа відвезли в Чернігів у нейрохірургію, ще одну, вагітну, доправили в Чернігівський пологовий будинок.

Водій не постраждав. Неповнолітніх в автобусі не було.

Зараз на місці працюють правоохоронці, триває перевірка.

Фото: svoboda.fm

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-