У Харкові відкрилася найвища в країні головна міська ялинка

У Харкові відкрилася найвища в країні головна міська ялинка

Укрінформ
Головна ялинка Харкова заввишки 36,5 м - найвища в країні - відкрилася на площі Свободи в центрі міста.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.
"Новий рік - сімейне свято, і сьогодні на площі зібралася величезна сім'я харків'ян, щоб почати святкувати біля головної ялинки Харкова, висота якої 36,5 м, і це найвища ялинка в країні", - зазначив перший заступник мера Харкова Ігор Терехов.
Як розповів режисер свята Олексій Настаченко, ялинка на площі Свободи зібрана з безлічі окремих деталей і підсвічується світлодіодними лампами. Освітлення дозволяє забезпечити до 100 світлових і колірних варіантів денного і нічного оформлення, що чергуються. Дерево прикрашають декілька тисяч куль з глянсового пластика, завитки, що світяться, які зображують морозні візерунки, 50 великих куль, що світяться.
Зараз на площі проходить концерт за участю переможців талант-шоу "Х-фактор" і "Голос країни".
Поряд зі сценою почав роботу найбільший в Україні каток на відкритому повітрі.
Крім того, на площі з ранку і до 23:00 працює традиційний новорічний ярмарок, де в півсотні торгових "точок" можна купити фаст-фуд, солодощі, подарунки.

24 грудня на площі Свободи почне приймати маленьких відвідувачів "Будинок Діда Мороза" - із спеціальним ящиком для листів, подарунками і пригощанням.

А в новорічну ніч 31 грудня в 23:00 на площі почнеться театралізоване шоу, в якому візьмуть участь провідні музиканти і актори Харкова.

Фото: В'ячеслав Мадієвський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-