Закарпаттю обіцяють, що на повну Приват запрацює вже завтра

Закарпаттю обіцяють, що на повну Приват запрацює вже завтра

Укрінформ
Сьогодні у відділеннях ПриватБанку проводяться необхідні роботи з інвентаризації залишків на рахунках клієнтів. Не обслуговують рахунки юридичних осіб та не працюють каси у відділеннях, але працюють усі банкомати, їх постійно поповнюють.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила прес-секретар ПриватБанку в Ужгороді Ольга Капітан.

"Колектив банку продовжує працювати на своїх місцях і в звичному режимі. Через інвентеризаційні роботи сьогодні не працювали каси відділень та не обслуговувалися рахунки юридичних осіб. Проте на завтра плануємо все запустити, - сказала вона. – 19 грудня в зв'язку з проведенням процедури переходу банку в держвласність регламенти роботи банку з операціями корпоративних клієнтів був наступним: усі витратні фінансові операції за рахунками не виконувалися, їх опрацьовуватимуть, починаючи з 9:00 20 грудня. Також тимчасово не обслуговувалися карткові витратні транзакції (за корпоративними картками і Ключ до рахунку) також тимчасово не обслуговуються".

Водночас прес-секретар повідомила, що усі прибуткові операції (надходження на карти та рахунки) працюють в стандартному режимі.

"Готівка в банкоматах є і йде постійне надходження. У Приват24 всі операції здійснюються в звичайному режимі", - запевнила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-