На Житомирщині зупинили три фури зі львівським сміттям

На Житомирщині зупинили три фури зі львівським сміттям

Фото
Укрінформ
У селі Недашки Малинського району на Житомирщині 18 грудня зупинили три фури із львівським сміттям.

Про це на своїй сторінці у Facebook 19 грудня повідомив голова Малинської райдержадміністрації Юрій Рудченко.

"У селі Недашки Малинського району учора ввечері зупинили три фури з львівським сміттям. Автомобілі завернули до райвідділу поліції до вияснення обставин. Водії фур повідомили, що їм була дана рознарядка везти сміття саме в Малинський район Житомирської області. Сподіваюсь, поліція дасть гідну оцінку діям сміттєділків", – написав він.

На фото, які опублікував у своєму дописі Рудченко, видно, що у вантажівок, які знову зупинили на Житомирщині, – львівські автомобільні номери.

Інформацію про подію підтверджують і на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

"8 грудня до поліції звернулися жителі Малинського району із повідомленням про виявлення неподалік с. Недашків трьох підозрілих вантажівок. В ході перевірки отриманої інформації на узбіччі автодороги Кочерів-Малин-Овруч поліцейські виявили вантажні автомобілі Renault і два "МАНи" зі сміттям. Усі автомобілі під керуванням жителів Львівської області – 1991, 1982, 1967 р.н. Чоловіки працюють у приватного підприємця м. Львова. За словами водіїв вантажівок, сміття везли до Києва, однак там їх не прийняли і розвернули. Тож зворотною дорогою вони зупинилися на узбіччі для перепочинку. Керманичі та сміттєвози були затримані до з’ясування усіх обставин. Подію було відповідним чином зареєстровано. Нині за вказаним фактом розпочато перевірки", – уточнили в ГУ НП.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці жовтня на Житомирщині, за 150 м від автотраси міжнародного значення Київ-Ковель-Ягодин, три вантажівки здійснили несанкціонований викид сміття, основна частина якого - відходи від медичних препаратів. Його виявили жителі населених пунктів на межі Олевського та Лугинського районів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-