Правоохоронці затримали п'ятьох інформаторів

Правоохоронці затримали п'ятьох інформаторів "ДНР"

Укрінформ
Правоохоронці викрили та затримали п'ятьох осіб, які входили до агентурно-інформаторської мережі "ДНР".

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури.

"Група із п'яти громадян України діяла у м.Торецьк Донецької області, що на лінії розмежування, та систематично надавала замовникам на непідконтрольну українській владі територію "ДНР" інформацію розвідувального характеру щодо місць дислокації, чисельності та маршрутів пересування підрозділів та військової техніки Збройних сил України та інших військових формувань, задіяних у проведенні антитерористичної операції, а також понесені втрати", - зазначили у відомстві.

Бойовики використовували інформацію від своїх агентів при плануванні диверсійних атак та обстрілів місць дислокації військовослужбовців, військової техніки Збройних сил України, а також обстрілів мирного населення на підконтрольній українській владі території.

Затриманим оголошено про підозру у сприянні діяльності терористичної організації. Водночас Вінницький міський суд задовольнив клопотання прокуратури про обрання п'ятьом підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі досудове розслідування у цій справі триває.

Підозрюваним загрожує позбавлення волі терміном від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-