На Волині затримали організатора переправи нелегалів

На Волині затримали організатора переправи нелегалів

Укрінформ
Оперативні підрозділи Держприкордонслужби у взаємодії з співробітниками відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції у Волинській області затримали організатора та спільників злочинного угруповання, яке займалось переправленням незаконних мігрантів із України до Польщі.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"В рамках кримінального провадження стосовно фактів незаконного переправлення осіб через державний кордон у вересні - жовтні цього року на ділянці відділу прикордонної служби «Новогрузьке» Луцького загону було ліквідовано діяльність злочинного угруповання, яке намагалось організувати незаконну міграцію громадян Гвінеї до країн Західної Європи", - йдеться у повідомленні.

Тоді вдалося затримати двох співвітчизників незаконних мігрантів, які вже тривалий термін проживають в Україні та виступали співучасниками злочинного угруповання. Наразі вони перебувають у слідчому ізоляторі. Також  вдалось встановити місцеперебування та затримати організатора цієї групи - жителя прикордонного села Забужжя Любомльського району з двома спільниками. Вони переховувались від органу досудового розслідування на тимчасово найманій квартирі в м. Ковель Волинської області.

Слідство стосовно всіх фігурантів злочину, пов’язаного з незаконним переправленням осіб через державний кордон, триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-