На Київщині п'яний чоловік влаштував стрілянину

На Київщині п'яний чоловік влаштував стрілянину

Фото
Укрінформ
Група реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції оперативно затримала чоловіка, який напідпитку вночі влаштував стрілянину у селі Білогородка під Києвом.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області. 

Як зазначається, вчора о 22.40 на спецлінію 102 поліції Київщини надійшло повідомлення від жительки с. Білогородка про те, що невідомі обстріляли автомобіль "Таврія" її чоловіка, після чого зникли у невідомому напрямку.

"Правоохоронці одразу розпочали оперативне відпрацювання прилеглої території та пошуки зловмисника. Невдовзі між населеними пунктами, за селом на полі, поліцейські затримали автомобіль Volkswagen, за кермом якого перебував підозрюваний у нічній стрілянині. Ним виявився 55-річний житель села Білогородка", - йдеться в повідомленні.

Під час огляду його автівки працівники поліції виявили та вилучили мисливський карабін, 97 набоїв різного калібру, предмет, схожий на глушник, документи на право користування зброєю

Відносно стрілка-водія, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, складено адміністративний протокол за ст.130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративне правопорушення.    

Наразі поліцейські встановлюють причини стрілянини, оскільки стало відомо, що у минулому в односельчан був спільний бізнес, у тому числі гральний.

Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-