У БПП кажуть, що їхнього кандидата в мери Немирова компрометують SMSками

У БПП кажуть, що їхнього кандидата в мери Немирова компрометують SMSками

Укрінформ
У Немирові невідомі розсилають виборцям від імені кандидата у мери від БПП Михайла Зазуляка смс-повідомлення з пропозицією проголосувати за нього за 500 гривень.

Про це йдеться у заяві секретаріату Вінницької територіальної організації БПП «Солідарність», яку має у своєму розпорядженні Укрінформу.

«12-13 грудня на мобільні номери жителів Немирова з невідомого номеру приходять СМС-повідомлення такого змісту: «Отримай 500 грн за підтримку Зазуляка (БПП) вул. Горького, 94 (3 поверх)». Офіційно повідомляємо – ні партійна організація «Блок Петра Порошенка «Солідарність», ні виборчий штаб Михайла Зазуляка не має жодного відношення до розсилки цих повідомлень», - йдеться у заяві

Автори заяви вважають, що в такий спосіб конкуренти Зазуляка намагаються скомпрометувати його як найбільш рейтингового кандидата.

Це вже не перший випадок застосування проти кандидата брудних технологій. Як повідомляло агентство, минулого тижня у місті був поширений наклад фейкової газети, у якій  Зазуляка звинувачували у захороненні на території району радіоактивних відходів, торгівлі коханками і навіть у кумівстві з Володимиром Путіним.

У Немирові  перші вибори міської об’єднаної громади відбудуться 18 грудня. Наразі основними кандидатами на посаду міського голови ОТГ вважаються підприємець Михайло Зазуляк, який балотується від БПП «Солідарність» та чинний мер міста – член Радикальної партії Віктор Качур.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-