Громадськості вдалося побачити доведений до банкрутства Рівненський радіозавод

Громадськості вдалося побачити доведений до банкрутства Рівненський радіозавод

Укрінформ
Громадськості вдалося потрапити на територію колишнього Рівненського радіозаводу, навмисно доведеного до банкрутства власниками. Проінспектувати підприємство вдалося після наради під керівництвом голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка, що відбулась на минулому тижні.

Про це повідомляє сайт Рівненської ОДА.

«Під час наради Олексій Муляренко ініціював створення спеціальної комісії у складі представників поліції, податківців, ФДМ, громадськості та ЗМІ. У рамках слідчих дій комісія оглянула територію заводу, колишні виробничі цехи, бомбосховище та вивчила реальний стан підприємства безпосередньо на місці. В результаті був складений протокол, який долучать до кримінальної справи. Це один з найважливіших кроків у багаторічному процесі повернення радіозаводу державі», -  зазначив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

За його словами, територія колишнього радіозаводу - ідеальне місце для промислового виробництва.

«Ці площі - одні з найпривабливіших для інвестора на Рівненщині. Поки що територія знаходиться в аварійному стані, але у разі повернення підприємства у власність державі, шукатимемо надійного інвестора, щоб підприємство відновило свою роботу», - відзначив Тимошенко.

У свій час Рівненський радіотехнічний завод був одним із найбільших підприємств області, яке виконувало замовлення для військового сектора.

До 2008 року контрольний пакет акцій заводу належав державі. Після приватизації власники не виконували інвестиційних зобов'язань, тому держава вимагала повернення підприємства. Власниками навмисно доведено завод до банкрутства. З того часу тягнуться судові справи щодо повернення його у власність держави.

Фото ЧаРівне.інфо

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-