Обвал гуртожитку в Чернігові: рятувальники продовжують розбирати завали

Обвал гуртожитку в Чернігові: рятувальники продовжують розбирати завали

Укрінформ
Рятувальники продовжують розчищати завали гуртожитку, який обвалився в Чернігові і, вивезли близько 280 кубометрів залишків будівельних конструкцій.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив керівник прес-служби управління ДСНС у Чернігівській області Роман Хропатий.

"Продовжуються роботи з вивезення залишків будівельних конструкцій. Станом на 8 годину ранку вивезено близько 280 кубічних метрів. На місці розгорнуто пересувний пункт управління ДСНС, працює 27 одиниць техніки і 68 чоловік", - розповів речник.

За його словами, учора ввечері, о 21.50 рятувальники звалили назовні аварійну стіну гуртожитку, після чого змогли дістати тіло загиблої жінки. Це саме та торцева стіна, на якій після обвалу утворилася величезна тріщина.

Доки йдуть аварійні роботи, додав Хропатий, до будівлі нікого не підпускають. На місці працює комісія, яка буде вирішувати, коли й куди саме можна буде впускати мешканців гуртожитку, які захочуть забрати свої речі. Поки що їх розселено по готелях та родичах. Всього у будинку проживало 196 людей.

Як повідомляло агентство, обвал плит перекриття чотирьох поверхів і частини фасадної стіни гуртожитку по вул. Попудренка, 16 у Чернігові стався 12 грудня о 16.20. Одна жінка 1991 року народження загинула, травми середнього ступеня тяжкості отримав 17-річний юнак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-