Не залишай нас в АТО: волонтери привезли на Донбас 30 тонн кормів для тварин

Не залишай нас в АТО: волонтери привезли на Донбас 30 тонн кормів для тварин

Укрінформ
Всеукраїнська ініціатива «Не залишай нас в АТО», організована компанією Кормотех, відправила зі Львова у 17 міст на Донбасі понад 30 тонн сухих кормів для вихованців місцевих притулків для тварин.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла координатор Всеукраїнської ініціативи "Не залишай нас в АТО" Катерина Ковалюк.

"З листопада 2014 року по листопад 2016 ми передали для тварин у зоні АТО, військових собак і тих чотирилапих, яких евакуювали з окупованих територій, понад 30 тонн безкоштовних сухих кормів. Рішення про започаткування цієї ініціативи було прийняте з огляду на скрутну ситуацію, з якою стикнулись волонтери, працівники притулків чи товариств захисту тварин, заводчики і власники домашніх міні-притулків через військові дії", - сказала Ковалюк.

Як зазначила координатор проекту, в результаті дворічної роботи безкоштовні корми отримали тисячі тварин у Добропіллі, Краматорську, Бахмуті, Маріуполі та інших містах Донбасу. Крім цього, "Не залишай нас в АТО" допомогла численним евакуйованим притулкам, собакам-терапевтам, які займаються реабілітацією ветеранів АТО, та військовим собакам, що несли службу в зоні АТО.

За інформацією Ковалюк, компанія скеровувала безкоштовні корми у притулки, які залишали заявку на допомогу, та перевіряла цільове використання цих гуманітарних вантажів завдяки регулярним публічним звітам.

У свою чергу волонтер Товариства захисту тварин «Вірність» у прикордонному Добропіллі Андрій Климов відзначив, що допомога від Всеукраїнської ініціативи "Не залишай нас в АТО" була дуже вагомою для прифронтових міст.

"Діяльність нашої організації завжди супроводжувалася труднощами, а за останні два роки стало набагато складніше допомагати тваринам. Почасти через фінансові проблеми, почасти через збільшення кількості тварин із зони проведення АТО. І в цей важкий час допомога від Всеукраїнської ініціативи "Не залишай нас в АТО" була дуже вагомою. Як приємно усвідомлювати, що є такі чуйні люди, які не забувають про проблему безпритульних тварин навіть зараз! Величезне спасибі!", - відзначив волонтер.

Фото: Територія добра/Кормотех

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-