У Нацполіції Львівщини не коментують інформацію про відставку свого керівника

У Нацполіції Львівщини не коментують інформацію про відставку свого керівника

Укрінформ
Речниця Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська відмовилась коментувати інформацію про можливу відставку начальника управління Дмитра Загарії, оскільки жодних офіційних документів з цього приводу прес-служба ще не бачила.

 Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас немає ні інформації про можливий рапорт Дмитра Загарії щодо відставки, ні наказу, що цю відставку підтверджує", - зазначила Добровольська.

Із поінформованих джерел в управлінні стало відомо, що Загарія на роботі відсутній, а в четвер - можливе представлення нового керівника львівських поліцейських.

У соцмережах почали з'являтися дописи на підтримку Загарії, який нібито йде із займаної посади.

Полковник міліції Дмитро Загарія свого часу працював над розкриттям злочинів серійного вбивці Онопрієнка та кримської банди Башмака. За багаторічну бездоганну працю в органах внутрішніх справ, вагомий особистий внесок у боротьбу зі злочинністю, зміцнення законності і правопорядку, високий професіоналізм був нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня. 10 лютого 2015 минулого року в зоні АТО під Логвиновим разом із іншими правоохоронцями потрапив у засідку бойовиків та був поранений. Офіцери кілька годин тримали оборону та зуміли з боєм прорватися назустріч підоспілій підмозі: бійці спецбатальйону "Львів" та підрозділ Нацгвардії провели три бойових рейди для порятунку, з третьої спроби група із 8 бійців батальйону "Львів" на чолі з командиром роти - за підтримки ЗСУ - деблокували правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-