На Харківщині вже проголосували 36% виборців - ОПОРА

На Харківщині вже проголосували 36% виборців - ОПОРА

Укрінформ
Станом на 18:00 на виборах голови Роганської селищної ради та депутатів селищної ради проголосувало 36% виборців.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Харківській області Катерина Мінкіна.

"На 7-ми виборчих дільницях об'єднаної територіальної громади (2 - у Рогані, 2 - в селі Докучаєве і 3 - в селі Хроли) на 18:00 проголосувало 36 % виборців. Це непоганий результат, майже такий, як на місцевих виборах у 2015 році", - зазначила Мінкіна.

За її словами, порушень, які могли б вплинути на результати виборів,  зазначено не було, якщо не вважати, що на виборчій дільниці № 630864 у Рогані не виявилося бюлетенів по 4-му округу. "Про це ОПОРА заявила в поліцію", - додала Мінкіна.

Що стосується зазначеного громадськими активістами підвезення виборців на дільниці на мікроавтобусах, то, сказала Мінкіна, це ОПОРА не зафіксувала.

Як повідомляв раніше Укрінформ з посиланням на активістів, підвезення виборців організував самовисуванець-кандидат на посаду голови громади, депутат Харківської райради Юрій Полікарпов. Сам кандидат це заперечує і лише підтверджує наявність ожеледиці, при цьому виборці стверджують, що їх підвозять знайомі.

Сьогодні жителі обирають главу Роганської селищної ради та 26 депутатів селищної ради. На пост глави претендують 8 осіб, в тому числі четверо - від партій: БПП "Солідарність", "Об'єднання "Самопоміч", "Аграрна партія України", ВО "Батьківщина".

У Роганську селищну об'єднану територіальну громаду увійшов смт Рогань, сел. Докучаєвський, с. Пономаренко, с. Борове, с. Лелюки, с. Логачевка, с. Хроли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-