ОПОРА каже, що на Тернопільщині голосують під агітки і плакати

ОПОРА каже, що на Тернопільщині голосують під агітки і плакати

Укрінформ
Факти порушення заборони на агітацію у день голосування зафіксували активісти у кількох селах Борщівського району Тернопільщини, де проходять вибори міського голови.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив координатор громадського спостереження мережі ОПОРА за виборами в області Андрій Мартишко.

«У селах Цигани і Верхняківці наші спостерігачі виявили розміщені на вулицях друковані матеріали передвиборчої агітації, які вчасно не були зняті комунальними службами місцевої влади. Незважаючи на заборону щодо агітації у день голосування, плакати кандидатів на виборах голови Борщівської міської ради об’єднаної територіальної громади досі розміщені на стовпах та парканах вулиць. Про ці факти порушень законодавства спостерігачі повідомили поліцію», - розповів Мартишко.

Як повідомляло агентство, у райцентрі Борщів за посаду голови нині змагаються 8 кандидатів. Обраний минулого року міський голова достроково припинив свої повноваження у травні цього року. Вибори проходять у райцентрі та восьми селах, які приєдналися до Борщева шляхом створення об’єднаної громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-