Обстріли українських позицій біля Широкиного тривали майже добу

Обстріли українських позицій біля Широкиного тривали майже добу

Карта
Укрінформ
Минулої доби різко збільшилася кількість обстрілів з боку бойовиків, у тому числі на Луганському та Маріупольському напрямках.

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

Зокрема, на Луганському напрямку ворог порушив режим припинення вогню у Попаснянському, Новоайдарському та Станично-Луганському районах. Гаряче було в районі Новозванівки і Новоолександрівки, де бойовики неодноразово вели мінометний вогонь. Також міномети застосовувалися в районі Троїцького і Кримського. В інших місцях бойовики відкривали вогонь з легкої зброї.

Загалом ворог випустив 77 мінометних мін.

На Донецькому напрямку триває протистояння біля Авдіївки, селища Луганське та на горлівському периметрі. Майже кожен обстріл супроводжувався вогнем з мінометів калібром 82 і 120 мм або гранатометів. Загалом бойовики випустили 158 мінометних мін.

На Маріупольському напрямку кількість обстрілів була найбільшою - 39. Бойовики застосовують міномети, 122-мм 152-мм артилерію і танки. Особливо неспокійно біля Широкиного, де обстріли не вщухали майже цілу добу - з другої ночі до 22:23. Такі ж інтенсивні бойові дії велися біля Водяного, Талаківки і Красногорівки. Водночас у районі Мар'їнки зафіксована лише одна провокація.

Загалом на маріупольському напрямку окупанти випустили 45 артснарядів і 380 мінометних мін, поінформував речник Міністерства оборони України з питань АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-