12 родин учасників АТО отримають кошти на придбання житла

12 родин учасників АТО отримають кошти на придбання житла

Укрінформ
В Івано-Франківській області 12 родин учасників АТО зможуть придбати собі житло за кошти з держбюджету. Для цього область отримала субвенцію у сумі понад 6 млн. грн.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив заступник директора Департаменту соцполітики Івано-Франківської ОДА Віталій Яворський.

«З державного бюджету в область надійшла субвенція у розмірі 6 млн. 740 тисяч грн. на придбання житла для членів сімей загиблих у зоні АТО та інвалідів 1 і 2 групи. Тепер не соцполітика буде займатися придбанням житла. Ці кошти будуть скеровані для 12 прикарпатських родин на покращення їхніх житлових умов», - повідомив  Яворський.

За його словами, родини учасників АТО зможуть протягом року обрати собі житло або скерувати ці гроші у його будівництво.

Яворський зауважив, що область до кінця року очікує додаткову субвенцію у сумі близько 5 млн. грн. на вирішення житлових питань ще для 8 родин учасників АТО.

Раніше Департамент соцполітики в області допоміг придбати житло двом родинам учасників АТО, які втратили кінцівки у зоні бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-