Вибивання боргу

Вибивання боргу "коктейлем Молотова": замовник і виконавці підуть під суд

Укрінформ
Прокуратура Харківської області направила до Дзержинського райсуду Харкова обвинувальний акт проти трьох чоловіків, які трохи не позбавили життя цілу сім'ю.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів начальник відділу прокуратури області Максим Саксонов.

"У серпні на проспекті Науки близько 4 години ранку двоє чоловіків кинули пляшку із запальною сумішшю у вікно квартири на першому поверсі житлового будинку, і через пожежу трохи не згубили цілу сім'ю", - зазначив прокурор.

За його словами, досудовим розслідуванням встановлено, що чоловіки - 1985 і 1993 р.н. - скоїли злочин на замовлення.

"Замовником став 53-річний харків'янин. За його словами, він зайняв господареві квартири 26 тис. доларів США, але той не повернув гроші в строк і взагалі не поспішав віддавати гроші. Кредитор, за його словами, вирішив залякати боржника і прискорити повернення грошей", - додав прокурор.

За його словами, виконавців затримали на місці злочину, замовника - впродовж доби: "Щоб уникнути покарання, він мав намір перетнути кордон".

"Зловмисники підозрюються в замаху на умисне вбивство двох або більше осіб, вчинене за змовою на замовлення способом, небезпечним для життя людей - з максимальною санкцією аж до довічного терміну", - пояснив прокурор.

Як повідомляв Укрінформ, 13 серпня в Харкові було затримано хлопців, які за замовленням кинули у вікно квартири 60-річного чоловіка пляшку із запальною сумішшю, внаслідок чого виникла пожежа. Виконавців і замовника затримано за участю співробітників СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-