У вінницькому суді вибухівки не знайшли

У вінницькому суді вибухівки не знайшли

Укрінформ
Обстеження, яке тривало півтори години, не виявило вибухівки у Віницькому міському суді.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Поліція не виявила вибухонебезпечних предметів в приміщенні Вінницького міського суду. Спеціалісти вибухотехнічного відділу поліції та кінолог зі службовим собакою впродовж півтори години обстежували усі приміщення адміністративної будівлі суду», - йдеться у повідомленні.

Після того, як з'ясувалося, що повідомлення було хибним, суд відновив свою роботу. На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група поліції.

У діях особи, яка повідомила на «102» завідомо неправдиву інформацію про замінування вбачають ознаки правопорушення, передбаченого за ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція проводить слідчі розшукові заходи для встановлення та притягнення винної особи до кримінальної відповідальності .

Таке правопорушення карається ув'язненням терміном до 6 років.

Як повідомляло агентство, інформація від невідомого чоловіка про замінування суду надійшла на лінію «102» о 9.45. З приміщення суду були евакуйовані близько 200 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-