Військова прокуратура викрила ділків, які хотіли

Військова прокуратура викрила ділків, які хотіли "заробити" на оборонці

Укрінформ
Військова прокуратура Південного регіону України викрила у кримінальних махінаціях і притягнула до відповідальності групу ділків, причетних до виконання оборонного замовлення.

Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Південного регіону.

"Військовою прокуратурою постійно приділяється пильна увага питанням дотримання законодавства у сфері державних закупівель на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Зокрема, Військовою прокуратурою Одеського гарнізону розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, за фактом привласнення грошових коштів, призначених для ремонту 10 комплектів повітроохолоджувачів систем протиповітряної оборони", - зазначили в прокуратурі.

Наразі з’ясовано, що "посадові особи однієї з військових частин, діючи за попередньою змовою зі службовими особами державного виробничо-технічного підприємства "Граніт" та цивільними особами фірми-посередника - ТОВ "Експертно-виробничий центр "Сотр", скористалися службовим становищем й умисно завищили вартість робіт, що підлягали виконанню за державним контрактом з оборонного замовлення".

Документально встановлено, що державі завдано збитків на суму понад 1 мільйон гривень. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-