У Харкові сніг провалив тенти на Барабашовському ринку

У Харкові сніг провалив тенти на Барабашовському ринку

Укрінформ
Сніг провалив тентові покриття на одній з торговельних майданчиків ТЦ "Барабашове", більш відомому як Барабашовський ринок.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в адміністрації ринку.

"На господарських рядах виявлена деформація несучих конструкцій тентових покриттів, що викликано великою кількістю снігу за добу. Постраждалих немає", - зазначили в адміністрації.

Пошкоджену ділянку покрівлі, як стало відомо, демонтують: "Місце проведення ремонтних робіт огороджено. Торговельні об'єкти взяті під охорону".

"Демонтаж триватиме два дні. На цей час доступ до кількох десятків торговельних об'єктів обмежать. Орендну плату для підприємців перерахують. Інші майданчики працюють у звичайному режимі", - додали в адміністрації.

Як повідомляв раніше Укрінформ, у ніч на 3 грудня циклон приніс на Харківщину рясні снігопади: товщина снігового покриву місцями досягла 34 см.

За інформацією Харківського гідрометцентру, на сьогодні опади ослабли, до ночі температура повітря знизиться до 15 градусів Цельсія.

У Харкові і області вжито заходів з розчищення доріг і вулиць. Центр Харкова закритий для паркування автомобілів: працює снігоприбиральна техніка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-