На Закарпатті затримали п’ятьох в’єтнамців, котрі мандрували до ЄС

На Закарпатті затримали п’ятьох в’єтнамців, котрі мандрували до ЄС

Фото
Укрінформ
У Закарпатській області прикордонники затримали 5 громадян В’єтнаму та іракця, які мали намір потрапити до країн ЄС.

Про це повідомляє у неділю прес-служба Держприкордонслужби.

"В рамках проведення оперативних заходів прикордонники Чопського загону спільно з представниками Національної поліції виявили у м. Ужгород 5 вихідців з Південно-Східної Азії, які переховувались в приватному помешканні за однією з адрес. Під час перевірки було встановлено, що документів у трьох чоловіків та двох жінок немає, але з їх слів стало відомо, що вони є громадянами В’єтнаму. За попередніми даними, зазначені громадяни мали намір потрапити до однієї з країн ЄС", - йдеться у повідомленні.

Наразі проводяться заходи щодо встановлення осіб затриманих та пошук причетних до протиправної діяльності.

Ще одного іноземця без документів, з його слів громадянина Іраку, затримали сьогодні вночі неподалік від кордону прикордонники Мукачівського загону. Затриманого доставили до прикордонного підрозділу для встановлення особи.

У прес-службі зазначили, що організатори каналів незаконної міграції постійно піддають ризику життя нелегалів, оскільки, незважаючи на погодні умови, продовжують направляти через кордон групи, серед членів яких діти. Нелегальні мігранти вже неодноразово отримували обмороження.

Як повідомлялося, прикордонники Мукачівського та Мостиського загону зупинили нещодавно дві групи незаконних мігрантів у кількості 12 осіб. Серед затриманих виявилась сім’я із Сирії, яка вирушила у небезпечну подорож з чотирирічною дитиною. Громадян одразу ж доправили у прикордонний підрозділ, бо діти і дорослі вже встигли змерзнути. Для нічних подорожувальників прикордонники забезпечили обігрів, гарячу їжу та напої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-