У Чернівцях вимагали збереження мораторію на експорт лісу

У Чернівцях вимагали збереження мораторію на експорт лісу

Укрінформ
Під стінами Чернівецької ОДА деревообробники вимагали збереження мораторію на експорт необробленої деревини за межі України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У рамках всеукраїнської акції Асоціація деревообробників провела попереджувальний мітинг, щоб влада пам’ятала, що минулого року депутати з деревообробниками прийняли закон про мораторій. І ми бачимо конкретні позитивні економічні показники і наповнення бюджетів, збільшення робочих місць", – розповів керівник Чернівецької обласної ГО "Асоціація деревообробників Буковини" Володимир Дорош.

Активісти передали представникам облдержадміністрації звернення до Адміністрації Президента України, Верховної Ради, Кабінету міністрів про необхідність збереження мораторію на експорт лісо- та пиломатеріалів у необробленому вигляді.

Як повідомлялося, Президент України Петро Порошенко під чac сaміту Україна-ЄС в Брюсселі поінформував, що має намip ініціювaти скасyвання мopaторію на eкспорт необробленої деревини. Натомість МВФ надacть Україні 600 мільйонів євро макрофінансової допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-