В Одесі виявили склади та цехи з пошиття підробних Сhanel і Versace

В Одесі виявили склади та цехи з пошиття підробних Сhanel і Versace

Фото
Укрінформ
Співробітники Управління захисту економіки та прокуратури Одеської області викрили й припинили незаконну діяльність з випуску контрафактного одягу престижних брендів у кількох виробничих та складських приміщеннях Одеси.

Про це інформує прес-служба Одеського главку поліції.

"Працівники Управління захисту економіки в Одеській області ДЗЕ НП України та облпрокуратури Одеської області провели санкціоновані обшуки у кількох житлових, складських та виробничих приміщеннях, де виявили незаконний бізнес з виготовлення одягу світових брендів. Зокрема, вилучено з незаконного обігу 1200 одиниць одягу з маркуванням "Burberry", "Givency", "Moscino", "СHANEL", "VERSACE", а також 4 одиниці спецобладнання для нанесення малюнку на тканину вартістю 230 тисяч гривень", - зазначили в поліції.

Вилучений одяг передано на експертизу, обсяги завданої шкоди, спричиненої протиправною діяльністю, встановлюють експерти.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 229 (незаконне використання чужого знака для товарів чи послуг або маркування товару, пов'язане з отриманням доходу у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-