АТО: основні бойові дії - в секторі

АТО: основні бойові дії - в секторі "М", окупанти гатять з артилерії й танків

Карта
Укрінформ
Протягом минулої доби на Маріупольському напрямку відбулося втричі більше ворожих обстрілів, ніж на Донецькому та Луганському.

Про це під час брифінгу заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Противник застосовує важке озброєння (міномети, гармати, танки) по всьому фронту - в Мар'їнському районі, в Новогригорівці та на приморських рубежах", - заявив Мотузяник.

За словами речника, по позиціях сил АТО було випущено 74 артилерійські і танкові снаряди, а також 112 мінометних мін. Найпотужніший ворожий обстріл відбувся в Новогригорівці, де окупанти застосували щонайменше артбатарею калібру 122 мм.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 23 ворожі обстріли, зокрема 11 - з важкого озброєння, зазначив Мотузяник.

"На Луганському напрямку бойові дії вчора велися тільки в Станиці Луганській. Окупанти організували 2 обстріли наших позицій тривалістю по 20 хвилин - одразу після опівночі та пізно ввечері. Важке озброєння при цьому не застосовувалося", - повідомив він.

Речник додав, що на Донецькому напрямку після 16 години противник почав обстрілювати позиції сил АТО в Авдіївці, на позиції "Шахта Бутовка" та в Луганському. Традиційно найбільш неспокійна обстановка залишається на цьому напрямку в Авдіївській промзоні.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 5 ворожих обстрілів, зокрема 1 - із застосуванням мінометів, наголосив Мотузяник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-