Суд відправив у СІЗО хабарників

Суд відправив у СІЗО хабарників "Військторгсервісу"

Укрінформ
Приморський райсуд Одеси задовольнив клопотання слідчого Військової прокуратури про взяття під варту двох посадовців "Військторгсервісу" з альтернативою внесення кожним із підсудних застави в розмірі 4 мільйони 134 гривні.

Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Південного регіону України.

"За принциповою та наполегливою позицією Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України Приморським райсудом Одеси відбувся розгляд кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою двом службовим особам місцевої філії державного підприємства Міністерства оборони України «Військторгсервіс». В якості альтернативи судом визначена можливість внесення застави в розмірі 4 мільйони 134 гривні кожним", - зазначили в прокуратурі.

Як повідомлялося, слідчі Військової прокуратури Одеського гарнізону спільно з працівниками УСБУ в Одеській області затримали зловмисників в одному з місцевих ресторанів під час отримання першої частини неправомірної вигоди (по 5 тисяч з 15 підприємців) - за продовження договорів оренди контейнерів держпідприємства, розташованих на ринку «7 кілометр».

Усього планувалось отримати по 20 тис доларів США від 45 підприємців.

Під час обшуків за місцем проживання в одного з фігурантів справи, який до призначення на посаду у серпні 2016 року майже 10 років вважався безробітним, правоохоронцями знайдено грошові кошти в сумі $77 тисяч і 20 тисяч євро, а в іншого підозрюваного - $47 тисяч.

На вилучені кошти накладено арешт з метою подальшої конфіскації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-