На Донеччині чоловік випав з вікна поліцейського відділку

На Донеччині чоловік випав з вікна поліцейського відділку

Укрінформ
У Донецькій області чоловік випав з вікна 4 поверху будинку Добропільського відділення поліції, прокуратура з'ясовує обставини події.

Про це в середу повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області. 

«Прокуратура з'ясовує обставини падіння чоловіка з вікна 4 поверху Добропільського відділення поліції - Слідчим управлінням прокуратури Донецької області проводяться оперативно-слідчі заходи по встановленню обставин отримання тілесних ушкоджень чоловіком під час перебування у відділенні поліції», - сказано в повідомленні.

Наразі встановлено, що 29 листопада в приміщенні відділення поліції проводилися слідчі дії, спрямовані на розкриття одного з кримінальних правопорушень, яке сталося в Добропіллі.

Приблизно о 16.30, під час бесіди зі співробітниками поліції, 33-річний раніше не судимий місцевий житель, якого викликали для дачі свідчень, вистрибнув з вікна приміщення, розташованого на 4 поверсі будівлі. Каретою швидкої допомоги потерпілий був доставлений у міську лікарню.

У результаті падіння чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму та переломи кінцівок.

Прокуратурою області проводиться комплекс заходів щодо встановлення всіх обставин події та причин, що спонукали чоловіка до такого вчинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-