Пожежа у клубі Львова: директору сьогодні оберуть запобіжний захід

Пожежа у клубі Львова: директору сьогодні оберуть запобіжний захід

Укрінформ
Керівнику львівського нічного клубу «МІ100», де в ніч на 27 листопада трапилась пожежа із численними потерпілими, оголосили про підозру.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі обласного управління Нацполіції.

«Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст 270 ККУ (Порушення законодавчих вимог до правил техніки безпеки). Виконуючому обов`язки директора клубу Сергію Чередніченку оголошено про підозру. 29 листопада йому обиратимуть запобіжний захід», - зазначила речниця управління Світлана Добровольська.

Як повідомлялось, в ніч на 27 листопада у розважальному центрі "МІ100" у Львові під час фаєр-шоу загорілася пластикова стеля. Внаслідок пожежі постраждали 25 осіб. Рятувальники евакуювали із приміщення 250 відвідувачів клубу. За фактом пожежі через використання вогню у закритому приміщенні відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.270 ККУ (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

В.о.директора нічного клубу «МІ100» Сергій Чередніченко зазначав журналістам, що не знав про те, що під час шоу в клубі буде використовуватись відкритий вогонь. Мовляв, організатори задекларували LED-шоу з використанням світлодіодних кульок, які створюють ілюзію полум`я. Крім того, Чередніченко натякав на «кавказький слід» у трагедії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-