У Херсонському порту кажуть, що жодних хабарів у $10 тисяч у них не брали

У Херсонському порту кажуть, що жодних хабарів у $10 тисяч у них не брали

Укрінформ
Володимир Загороднюк, який нібито попався на хабарі 10 тис. доларів США, про що повідомили у понеділок ввечері окремі ЗМІ, не працює першим заступником директора Херсонського морського торговельного порту.

Про це під час телефонної розмови з кореспондентом Укрінформу розповів у вівторок зранку керівник ДП "Херсонський морський торговельний порт" Андрій Соколов.

"Оприлюднена окремими ЗМІ інформація про те, що затриманий на хабарі 10 тис. доларів Володимир Загороднюк працює першим заступником директора Херсонського морського торговельного порту не відповідає дійсності. Він працює у приватній компанії. Перейшов туди на початку листопада (2016 року - ред.)", - розповів Соколов.

Але стосовно того, чи дійсно брав Загороднюк хабар, і чи був він затриманий за це правоохоронцями, Соколов заявив:  "Нехай це коментують правоохоронні органи".

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні в понеділок силовики провели обшук у Херсонському морському торговельному порту. "Понеділок вдався. День нам "зробили" силовики: на початку одинадцятої "завітали" з обшуком. Посвідчення управління по боротьбі з економічною злочинністю і чомусь військова прокуратура. Шукають документи по одному з клієнтів порту і по одному з колишніх керівників", - повідомив на своїй сторінці у Facebook Андрій Соколов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-