Пожежа у Львові: керівництво клубу заявляє про «кавказький слід»

Пожежа у Львові: керівництво клубу заявляє про «кавказький слід»

Укрінформ
Керівники львівського нічного клубу «Мі100», де в ніч проти 27 листопада сталася пожежа, вбачають у цьому «кавказький слід» і нарікають на недобросовісну конкуренцію.

Про це представникам ЗМІ сказав в.о. директора розважального комплексу Сергій Чередніченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За два тижні до надзвичайної події в клуб прийшли люди кавказької національності і запитували про власника чи директора закладу. Згодом, за дивним збігом обставин, на мене вийшла людина і запропонувала свої послуги з розвитку клубу. Як виявилось, він народився в Чечні. Клуб узяв його на стажування на посаду арт-директора. Це була його друга вечірка. Перша пройшла успішно. Цього разу декларувалося не фаєр, а LED-шоу, в якому мали використовуватись кульки, що створюють ілюзію вогню», - сказав Чередніченко.

За його словами, нині організатора шоу розшукують правоохоронці, його немає за адресою проживання, а мобільний телефон вимкнений.

Крім того, на думку Чередніченка, опір рятувальникам, який чинили неадекватні відвідувачі, теж був невипадковим.

Як повідомлялось, за фактом пожежі у нічному клубі Львова відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.270 Кримінального кодексу (порушення законодавчих вимог до правил техніки безпеки). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Триває досудове розслідування. Призначена низка експертиз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-