Кількість отруєних в Кам'янці зросла до 127 осіб

Кількість отруєних в Кам'янці зросла до 127 осіб

Укрінформ
Кількість постраждалих під час фестивалю в Кам'янці-Подільському від гострої кишкової інфекції зросла до 127 осіб: 109 дітей і 18 дорослих.

Про це повідомляє прес-центр Держпродспоживслужби України.

"За оперативними повідомленнями територіальних органів Держпродспоживслужби, станом на 25 листопада 2016 року серед осіб, які брали участь у фестивалі "Перлина Кам’янця", що проходив 19-21 листопада 2016 р. у м. Кам’янець-Подільському Хмельницької області, внаслідок спалаху гострої кишкової інфекції постраждало всього 127 осіб, у т. ч. 109 дітей та 18 дорослих", - йдеться у повідомленні.

Інформують, що з початку спалаху за медичною допомогою в медичні заклади Хмельницької області з симптомами гострої кишкової інфекції звернулися 70 осіб, з яких 59 дітей та 11 дорослих. Наразі всі колективи роз’їхались за місцем проживання.

Після повернення до місць проживання 69 осіб продовжують лікування в стаціонарних відділеннях Івано-Франківської, Київської, Одеської, Сумської, Миколаївської, Харківської, Черкаської, Чернігівської областей та м. Києва.

Як повідомляв Укрінформ, спалах захворювання на гостру кишкову інфекцію було зареєстровано серед учасників фестивалю "Перлина Кам'янця", який проходив 19-21 листопада у м. Кам'янець-Подільському Хмельницької області. У фестивалі брали участь понад 1000 дітей із різних областей України, а також керівники творчих колективів.

Видано розпорядження на міському та районному рівнях керівниками Управління Держпродспоживслужби від 23.11.16р. № 5-і та № 2 про тимчасове призупинення роботи готельно-туристичного комплексу "Ксенія" у м. Кам'янець-Подільський та с. Врублівці Кам'янець-Подільського району.

За фактом виникнення спалаху підготовлено матеріали в правоохоронні органи. Готуються матеріали для подачі в суд.

Проведення протиепідемічних заходів та лабораторних досліджень триває.

Фото: ФБ/Олександр Горган

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-