Отруєння в Кам'янці-Подільському: постраждалих уже 109

Отруєння в Кам'янці-Подільському: постраждалих уже 109

Укрінформ
Від гострої кишкової інфекції в Кам'янці-Подільському постраждали 94 дитини та 15 дорослих, які проживали в готельно-ресторанному комплексі "Ксенія".

Про це повідомляє прес-центр Держпродспоживслужби.

"Станом на 24.11.2016 року постраждало 109 осіб, у т.ч. 94 дітей та 15 дорослих. За медичною допомогою в медичні заклади Хмельницької області із симптомами гострої кишкової інфекції звернулися 70 осіб, з яких 59 дітей та 11 дорослих, із них 26 осіб були госпіталізовані до інфекційного стаціонару. 21.11.2016 р. за медичною допомогою звернулося 56 осіб, які після надання медичної допомоги  та отримання рекомендацій про подальше лікування відмовились від госпіталізації, надали письмові відмови від подальшого лікування, та виїхали за місцем проживання", - йдеться у повідомленні.

Наразі в Хмельницькій області продовжують стаціонарне лікування 14 осіб, у т.ч. 11 дітей та 3 дорослих, які звернулись за медичною допомогою з 22 по 23 листопада 2016 року.

На сьогодні після повернення до місць проживання 46 осіб продовжують лікування в стаціонарних відділеннях Івано-Франківської, Київської, Одеської, Сумської, Миколаївської областей та м. Києва.

Видано розпорядження  на міському та районному рівнях керівниками Управління  Держпродспоживслужби  від 23.11.16р. № 5-і та № 2 про тимчасове призупинення роботи готельно-туристичного комплексу «Ксенія» у м. Кам'янець-Подільський та с. Врублівці Кам'янець-Подільського району.

За фактом виникнення спалаху підготовлено матеріали в правоохоронні органи. Готуються матеріали для подачі в суд

Як повідомляв Укрінформ, спалах захворювання на гостру кишкову інфекцію було зареєстровано серед учасників фестивалю «Перлина Кам'янця», який проходив 19-21 листопада 2016 року у м. Кам'янець-Подільському Хмельницької області. У фестивалі брали участь понад 1000 дітей із різних областей України, а також керівники творчих колективів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-