Пункт пропуску «Золоте» поновив роботу після обстрілів

Пункт пропуску «Золоте» поновив роботу після обстрілів

Укрінформ
Контрольний пункт в'їзду-виїзду «Золоте» на Луганщині поновив роботу, прикордонники готові здійснювати пропускні операції.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Сьогодні з 8 години відповідно до наказу штабу АТО поновилася робота контрольного пункту в`їзду-виїзду «Золоте», що на дорожньому коридорі «Стаханов – Золоте – Гірське – Лисичанськ», - йдеться у повідомленні.

Як наголошують у ДПСУ, військовослужбовці Держприкордонслужби перебувають у КПВВ та готові здійснювати пропускні операції. Однак протилежна сторона так і не ухвалила рішення про пропуск громадян на цьому напрямку, заявляють прикордонники.

Для відстеження ситуації щодо поновлення роботи сьогодні зранку в КПВВ «Золоте» працювали депутати Комітету Верховної Ради з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин та заступник голови обласної військово-цивільної адміністрації. Зауважень до прикордонників стосовно готовності до пропуску осіб не було, констатують у ДПСУ.

Як повідомлялося, КПВВ «Золоте» відкрили ще 31 березня, проте через обстріли російських найманців і небажання незаконних збройних формувань забезпечити пропуск громадян, його роботу було призупинено того ж дня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-