АТО: мінометний обстріл Авдіївки та бій у Водяному

АТО: мінометний обстріл Авдіївки та бій у Водяному

Карта
Укрінформ
Противник, як і раніше, продовжує тримати важке озброєння на передовій.

Про це сказав на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора бойові дії велися в Попасняському районі. Останній ворожий обстріл був мінометним – протягом 5 хвилин по наших позиціях було випущено одразу 26 мін, причому різних калібрів. Таким чином, противник, як і раніше, продовжує тримати важке озброєння на передовій", - сказав Лисенко, додавши, що всього на Луганському напрямку відбулося 4 ворожих обстріли.

Сектор "М", як і раніше – найнеспокійніший: "У Водяному вчора відбулося бойове зіткнення між силами АТО й окупантами. Бій тривав понад 3 години. Згодом, в цьому ж місці окупанти кілька разів вистрілили зі 122-мм гармат". Також дуже неспокійно у Красногорівці. Зранку противник здійснив 5 пострілів з установки "Партизан" (озброєння, що використовує боєприпаси до "Града" для стрільби одиночними). У другій половині дня ворог організував низку мінометних обстрілів на цих же рубежах".

Всього за минулу добу на Маірупольському напрямку відбулося 16 ворожих обстрілів, зокрема 9 – з важкого озброєння, 1 бойове зіткнення.

На "донецькому" фронті зафіксовано 4 ворожих обстріли.

"На Світлодарській дузі вчора було спокійно. Проте бойові дії велися в трьох інших "гарячих точках" – Зайцевому, Авдіївці та на позиції "Шахта "Бутовка". Перший обстріл, що відбувся на світанку в Авдіївській промзоні, був найпотужнішим – тривав 1 годину 20 хвилин, окупанти інтенсивно застосовували міномети", - повідомив Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-