Частині Тернополя перекрили газ після вчорашнього вибуху

Частині Тернополя перекрили газ після вчорашнього вибуху

Укрінформ
Після вчорашнього вибуху газової суміші в каналізаційних колодязях сьогодні, в середу, в Тернополі проводитимуться аварійні роботи. У зв'язку з цим в частині міста тимчасово припинять подачу газу.

Про це повідомляє прес-служба міської ради Тернополя. 

"23 листопада з 10 год. у зв’язку з проведенням аварійних робіт ПАТ «Тернопільміськгаз» буде припинено подачу газу у частині міста", - йдеться у повідомленні.

Від газу відключать вулиці Чехова, За Рудкою, Головацького, Гніздовського, Опільського, Гнатюка, Броварну, Білецьку, Горбачевського, Новий Світ, Котляревського, Ясну, Рівну, Вагилевича, Нечая, Набережну бічну, Наливайка, Транспортну, Березову, а також проспекти За Рудкою і Броварний.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні ввечері в результаті проведення аварійних робіт систем газопостачання на перехресті вул. Чехова та вул. С.Крушельницької відбулася детонація вибухової газової суміші через накопичення природного газу в каналізаційних колодязях телекомунікаційних мереж. Вибухом зірвало кілька каналізаційних люків. Спалах спостерігався в 3 колодязях, всього пошкоджено 12 люків кабельних споруд. Двоє тернопільчан отримали травми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-