Одеський центр обслуговування громадян відновлює роботу - Аміров

Одеський центр обслуговування громадян відновлює роботу - Аміров

Укрінформ
Міністерство юстиції надало роз'яснення щодо вимог оновленого законодавства, які стосуються надання правових та інших послуг громадянам і дають змогу відновити діяльність Одеського центру обслуговування громадян, відкритого 16 жовтня 2015 року за участю Президента України.

Про це заявив на прес-конференції у вівторок, 22 листопада, директор Одеського центру обслуговування громадян Артур Аміров.

"Ми раді повідомити, що після трьох тижнів простою Центр обслуговування громадян отримав детальні роз'яснення від Міністерства юстиції щодо вимог оновленого законодавства, які стосуються нашої роботи і відновлює прийом відвідувачів", - зазначив Аміров.

Умови фінансування Центру погоджено з Мін'юстом, додав він.

Як повідомлялося, 6 жовтня Верховна Рада ухвалила закон №5067 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення державної реєстрації прав на нерухоме майно та захисту прав власності". Без роз'яснень деяких положень цього законодавчого акту Центр не міг надавати платні послуги громадянам і 2 листопада змушений був тимчасово припинити роботу.

Підібраний на конкурсній основі персонал у складі 45 висококваліфікованих адміністраторів забезпечує надання громадянам якісних та різноманітних послуг. Сервісний Центр функціонує як госпрозрахункова структура.

"Оприлюднені на старті реалізації проекту принципи: нульова толерантність до корупції, справедлива оплата праці - від 5 до 8 тисяч гривень, клієнтоорієнтованість у роботі з населенням, динамічний і прогресивний розвиток - понині з нами. І ми віримо, що за такими проектами, як наш - майбутнє України", - вважає директор Центру.

З-поміж нових сервісних послуг Аміров виділив реєстрацію шлюбу, що є прикладом революційної реформи у сфері реєстрації громадянських актів.

"Одеса - єдине місцем, де пари можуть зареєструвати свій шлюб цілодобово, упродовж однієї години", - зауважив керівник Центру.

 Крім того, додав він, розширюємо зону надання послуг - недавно відкрито філіал Центру в Овідіополі, де адміністратори надають послуги також мешканцям міста Білгород Дністровського. Ми ставимо за мету надавати невдовзі оперативні послуги мешканцям віддалених від обласного центру районів, яким не доведеться за важливими довідками чи витягами з документів їздити за сотні кілометрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-