На Житомирщині голову райради покарали за допущення конфлікту інтересів

На Житомирщині голову райради покарали за допущення конфлікту інтересів

Укрінформ
Апеляційний суд Житомирської області залишив у силі рішення першої інстанції, яким визнано винним та притягнуто до адміністративної відповідальності голову однієї з районних рад області за допущення ним конфлікту інтересів під час виконання службових повноважень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області. 

"Апеляційний суд Житомирської області визнав доводи прокуратури обгрунтованими, а заявнику відмовив у задоволенні апеляційної скарги, залишивши у силі постанову першої інстанції про притягнення посадовця до відповідальності за порушення антикорупційного законодавства", - йдеться в повідомленні.

Відповідно до ч. 1, ч. 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення, керівника району притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу на суму 3400 грн.

Як повідомляв Укрінформ, голова однієї з районних рад Житомирської області у травні 2016 року неправомірно виніс на сесію питання про розгляд звернення житлово-будівельного кооперативу стосовно захисту інтересів ЖБК та проголосував за його прийняття, не повідомивши завчасно депутатів про наявність у нього конфлікту інтересів. Факт цього корупційного правопорушення було викрито та складено адміністративний протокол Управлінням захисту економіки в Житомирській області Національної поліції України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-