Луганська ОДА оскаржує повернення

Луганська ОДА оскаржує повернення "заступника міністра охорони здоров'я "ЛНР"

Укрінформ
Луганська ОДА оскаржила постанову суду щодо поновлення на посаді начальника Департаменту охорони здоров'я Павла Малиша, якому волонтери закидають співпрацю з «ЛНР» і навіть ідею евтаназії для поранених та полонених  бійців ЗСУ.

Про це написав голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз, коментуючи пост народного депутата та радника Президента з гуманітарних питань в АП Ольги Богомолець на її сторінці у Facebook.

«Луганська обласна державна адміністрація оскаржила в апеляційному порядку постанову суду першої інстанції щодо поновлення П.Малиша на посаді», - йдеться в коментарі Гарбуза. 

Що ж стосується Богомолець, то 21 листопада в соцмережі Facebook вона повідомила, що «вранці за допомогою української «сліпої» Феміди до виконання обов'язків начальника Департаменту охорони здоров'я Луганської ОДА приступив Павєл Миколайович Малиш. Трудова біографія нашого чиновника наче написана для того, щоб призначення відбулось символічно в річницю Революції Гідності. За часів Віктора Федоровича - член постійної комісії Луганської облради та начальник управління охорони здоров'я, далі 1-й заступник міністра охорони здоров'я ЛНР. «Справжній гуманіст», який за свідченням наших волонтерів, у серпні 2014 року ініціював створення при Луганській обласній лікарні бригади лікарів, котрі б здійснювали евтаназію пораненим та полоненим бійцям ЗСУ. Ось такий подарунок до річниці Майдану від самого чесного суду, який поновив на посаді нашого героя. Сподіваюсь, що завдяки розголосу, який з учорашнього вечора набирає обертів, Павел Миколайович не затримається надовго в кріслі очільника луганських медиків», - обурюється Богомолець. 

На її пост відреагував і заступник міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, підкресливши: «Якщо ця ... з'явиться на посаді, доведеться поза планів приїхати в Сєверодонецьк... До судді, що приймав рішення, будуть окремі запитання!!!». 

Новину активно коментують волонтери, юристи, політики, бійці АТО та інші користувачі соцмереж. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-