АТО: бойовики накрили Красногорівку з танків, у Трьохізбенці стався бій

АТО: бойовики накрили Красногорівку з танків, у Трьохізбенці стався бій

Карта
Укрінформ
Речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що за останню добу кількість обстрілів суттєво зменшилася, особливо на Маріупольському напрямку.

Про це він сказав під час брифінгу в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора кількість обстрілів суттєво зменшилася, особливо це стосується Маріупольського напрямку. Але це не дає підстав для оптимізму, оскільки противник продовжує застосовувати важке озброєння", - заявив Лисенко.

Однак, у Красногорівці вчорашня доба почалася з потужного обстрілу з танку та мінометів: "По наших позиціях було випущено 24 мінометних міни. Всього тут зафіксовано 4 ворожих обстріли".

Лисенко зазначив, що на Луганському напрямку відбулося бойове зіткнення. "Окупанти атакували позиції наших військових у Трьохізбенці. Бій тривав близько 20 хвилин і завершився вдало для наших військ, противник у паніці відступив, кидаючи зброю", - поінформував він.

Усього на Луганському напрямку зафіксовано 5 ворожих обстрілів та одне бойове зіткнення.

На Донецькому напрямку бойові дії велися в Луганському, Зайцевому та Авдіївці.

"Обстріли з боку окупантів були достатньо тривалими. Один раз противник застосував міномети. Українські війська ведуть активний вогонь у відповідь. Усього тут зафіксовано 5 ворожих обстрілів. Один із них - з важкого озброєння", - сказав речник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-