Відомого чернігівського колекціонера знову обікрали

Відомого чернігівського колекціонера знову обікрали

Укрінформ
Відомого чернігівського колекціонера старожитностей обікрали вдруге - цього разу обчистили гараж, ключі від якого зникли під час крадіжки цінних колекцій із квартири чоловіка.

Цю інформацію кореспондентові Укрінформу підтвердили в міському відділенні поліції.

"Було звернення з приводу крадіжки від чернігівця 1960 року народження. Він заявив, що невідомі проникли до його гаража шляхом підбору ключа і викрали звідти велику кількість комплектуючих до макетів зброї", - повідомила прес-офіцер відділення Наталія Човпило.

За її словами, за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

За інформацією з інших джерел, потерпілим знову став шанований у Чернігові збирач старожитностей Костянтин Ягодовський, у якого 29 жовтня п.р. було викрадено унікальні колекції старовинних листівок, стародруків, документів, фарфору загальною вартістю до 200 тисяч доларів США.

Цього разу злодії винесли з гаража магазини до АПС, стебелі затвору гвинтівки "Мосіна" (царського та радянських часів), затвори "Мосіна" без викидача, зворотні механізми АК, приціли, шомполи, дерев’яні приклади та багато іншого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-