Під Києвом викрили

Під Києвом викрили "лотерейний конверт" на 5 мільйонів

Укрінформ
Правоохоронці на Київщині викрили транзитно-конвертаційну групу, яка обслуговувала операторів державних лотерей. В результаті обшуків було вилучено лотерейних квитків на понад 5 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

"Співробітники Головного слідчого управління фінансових розслідувань ДФС України спільно з Генпрокуратурою та працівниками оперативних підрозділів Центрального офісу в рамках розслідування кримінального провадження за низкою статей Кримінального кодексу України викрили транзитно-конвертаційну групу, яка діяла на території м. Києва та Київської області", - йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначають, що низка фіктивних підприємств, які входили до складу вказаної «організації», в період 2015-2016 рр. формували податковий кредит підприємствам реального сектору економіки, у т.ч. підприємствам - операторам державних лотерей.

На підставі ухвал суду проведено низку обшуків у Києві та Київській області в офісних приміщеннях, автомобілях та за місцями проживання фігурантів провадження. За результатами обшуків вилучено первинні документи, чорнові записи, мобільні телефони, комп'ютерну техніку, лотерейні квитки на загальну суму понад 5 млн грн, скреч картки поповнення мобільного зв'язку на суму понад 1,3 млн грн, понад 1 млн грн та 6,6 тис. доларів США необлікованої готівки (всього в еквіваленті 1,2 млн грн).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-