У СБУ показали, на чому

У СБУ показали, на чому "погорів" посадовець Львівської міськради

Відео
Укрінформ
Затриманий начальник одного з управлінь Львівської міської ради вимагав так звані відкати у розмірі 5-8% від суми договорів на капітальний ремонт будинків та роботи з благоустрою.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

"Правоохоронці встановили, що чиновник регулярно отримував "відкат" від комерційної структури за сприяння в укладанні договорів на роботи з капітального ремонту будинків та благоустрою міста. Співробітники спецслужби з’ясували, що за вже укладені угоди на майже два мільйони гривень посадовець вимагав 5-8% від суми залежно від різновиду робіт. Задокументовано також домовленість начальника управління з бізнесменами посприяти підписанню нових договорів на вісім мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оперативники СБУ затримали чиновника у центрі Львову під час отримання чергової частини хабара у розмірі вісімдесят тисяч гривень.

Наразі відбуваються обшуки у приміщенні Львівської міської ради.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Як повідомляв Укрінформ з посиланням на прес-службу військової прокуратури Західного регіону, сьогодні вранці був затриманий на хабарі начальник управління житлового господарства Львівської міськради Юрій Голець.

Одночасно фотокореспонденти зафіксували співробітників СБУ і біля кабінету першого заступника міського голови - Віктора Пушкарьова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-