На Донеччині надрукують посібник для учасників АТО

На Донеччині надрукують посібник для учасників АТО

Укрінформ
У Донецькій області надрукують посібник для учасників антитерористичної операції, який містить інформацію юридичного характеру.

Про це в середу повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

«У Донецькій області планують видати пам'ятку для учасників антитерористичної операції та військовослужбовців. Вона нестиме у собі всю найважливішу інформацію про права бійців», - сказано в повідомленні.

Пам’ятка була укладена громадською організацією «Юридична сотня» та буде надрукована за підтримки Донецької обладміністрації. Усього видадуть 2500 примірників, які планується розповсюдити серед волонтерів, військкоматів та безпосередньо бійців на лінії зіткнення.

За словами головного спеціаліста Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО у Донецькій області Анатолія Володіна, «волонтери взяли найважливішу інформацію та структурували її у вигляді схем, діаграм та зразків документів, подібні пам’ятки мають бути максимально простими та зрозумілими, покроково пояснювати дії у кожному конкретному випадку».

Посібник містить багато інформації юридичного характеру майже про всі кризові ситуації, в які можуть потрапити військовослужбовці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-