АТО: епіцентр обстрілів - на лінії фронту Красногорівка-Широкине

АТО: епіцентр обстрілів - на лінії фронту Красногорівка-Широкине

Карта
Укрінформ
Найбільша кількість провокаційних обстрілів бойовиків прийшлася на Маріупольський напрямок.

Про це на традиційному щоденному брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

"Тут кількість ворожих провокацій вдвічі більша, ніж на двох інших напрямках разом узятих. Неспокійно було майже всю добу по всій лінії фронту від Красногорівки до Широкиного - бойовики розпочали обстріли о першій ночі й стріляли з важкої зброї, що заборонена Мінськими домовленостями. Окупанти активно застосували артилерію по Широкиному, випустивши 74 снаряди 122-мм калібру. В районах Широкиного, Водяного, Талаківки, Лебединського і Славного зафіксований мінометний вогонь. Усього на цій ділянці фронту бойовики випустили 167 мін з мінометів калібром 82 та 120 міліметрів", - зазначив він.

Лисенко додав, що в Павлополі вів обстріл позицій сил АТО снайпер бойовиків.

За словами речника, на Луганському напрямку неспокійно було виключно у Попаснянському районі.

"Ворог випустив 8 мінометних мін поблизу Новозванівки та Новоолександрівки. Також у цих місцях і біля Катеринівки бойовики стріляли з легкої зброї", - розказав він.

Лисенко поінформував, що на Донецькому напрямку кількість обстрілів знизилася.

"Ворог зосередив вогонь по позиціях біля Авдіївки і випустив 46 мінометних мін, а також відкривав вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів. Ще одна збройна провокація відбулася в районі селища Луганське", - констатував речник МОУ.

Карта ситуації в АТО від РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-