АТО: бойовики накрили Широкине вогнем з важкої артилерії та мінометів

АТО: бойовики накрили Широкине вогнем з важкої артилерії та мінометів

Укрінформ
За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовані 37 випадків відкриття вогню по позиціях українських військових.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Найбільше обстрілів сталося на Маріупольському напрямку. Під вогонь ворожої артилерії потрапило Широкине, де по позиціях наших хлопців ворог випустив більше 30 снарядів з 122 міліметрових гармат. З мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстріляли Талаківку, Славне, Широкине, Водяне, Красногорівку, Лебединське, Павлопіль. Вогонь по наших позиціях в районі Павлополя вів снайпер", - йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку ворог також використовував заборонені Мінськими домовленостями міномети, неодноразово обстрілюючи Луганське та Авдіївку. Окрім того, бойовики вели тут вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Надвечір противник активізувався і на Луганському напрямку. Під обстріли мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили позиції сил АТО в районі Новозванівки, Новоолександрівки та Катеринівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-