Міськрада Дніпра передасть незаконні МАФи військовим

Міськрада Дніпра передасть незаконні МАФи військовим

Укрінформ
У міськраді Дніпра вирішили питання зберігання на штраф-майданчиках кіосків - незаконні споруди передаватимуть армійцям. Наразі військовим уже доправили перші 50 кіосків.

Про це повідомляє прес-служба міської ради Дніпра.

«Було прийнято рішення таким же договором відповідального зберігання кіоски передати на територію військової частини – 93-ої бригади. Нині вони знаходитимуться в районі Черкаського. Упевнений, що військові відповідально поставляться до цього», - сказав начальник управління реклами та торгівлі міської ради Руслан Мороз.

У міськраді не виключають, що незаконні кіоски стануть у пригоді армійцям в облаштуванні позицій, адже їх можна переобладнати у збройні кімнати та медичні пункти, зводити нові опорні пункти, укріплювати блокпости.

Як зазначають у міськраді Дніпра, загалом у такий спосіб бюджет міста зможе заощадити понад півмільйона гривень. Адже за зберігання кіосків на штраф-майданчиках місто сплачує 20 грн за квадратний метр ятки.

Посадовці наголошують: якщо ж підприємці захочуть повернути свої ятки, їм необхідно буде довести право власності та відшкодувати витрати за демонтаж і зберігання, а також сплатити штрафи за незаконне розміщення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-