У харківській аварії загинуло подружжя - прокуратура

У харківській аварії загинуло подружжя - прокуратура

Укрінформ
При зіткненні автомобіля з електроопорою сьогодні вночі у Харкові загинуло двоє пасажирів. З чотирьох людей, які перебували в салоні, двоє були офіцерами КОРДу.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

"Внаслідок ДТП двоє пасажирів, за попередніми даними чоловік та дружина, загинули на місці. Водій та ще одна пасажирка (також подружня пара) доправлені до лікарні. Жінка перебуває у реанімації", - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, обидва чоловіки - працівники Управління корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) ГУ НПУ в області, старший та молодший лейтенанти поліції.

В прокуратурі зазначили, що від водія на місці події відчувався запах алкоголю, однак надати кров на аналіз він відмовився. Слідчими прокуратури вживаються заходи для примусового дослідження.

Як повідомлялося, дорожньо-транспортна пригода трапилася близько 12 години ночі з 13 на 14 листопада на перехресті вулиць В.Зубенка та Академіка Павлова. Автомобіль Toyota Highlander, водій якого не впорався з керуванням, зіткнувся з опорою електромережі. Від зіткнення обірвалися дроти та загорілася автівка.

Максимальна санкція статті, яку інкримінують водієві (порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель людей), передбачає 10 років позбавлення волі.

Фото: 057.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-