На Хмельниччині із снігових заметів витягли 237 автівок і врятували майже 100 дітей

На Хмельниччині із снігових заметів витягли 237 автівок і врятували майже 100 дітей

Фото
Укрінформ
На Хмельниччині внаслідок снігопадів надійшло більше 2000 повідомлень про надання допомоги громадянам, які опинились у сніговому полоні. В результаті звільнено 237 автомобілів, врятовано 228 людей, з яких 97 дітей.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

«На чергову службу рятувальників надійшло більше 2000 повідомлень про надання допомоги громадянам, які опинились у сніговому полоні. Співробітники ДСНС звільнили 237 автомобілів, вантажівок та рейсових автобусів із заторів, в яких перебувало біля 6 сотень громадян. Безпосередньо із снігової пастки, коли автомобілі були відрізані від сполучення, а пасажирам загрожувала пряма небезпеки замерзнути у заметах, врятовано 228 чоловік, з яких 97 дітей», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для надання допомоги дорожнім службам у розчищенні доріг цілодобово працює інженерна техніка аварійно-рятувального загону спецпризначення - шляхопрокладач БАТ-м, автогрейдер та шнекоротор.

На найбільш проблемних ділянках доріг місцевого значення організовано буксирування карет швидкої медичної допомоги та доставку хворих до лікарень.

Протягом 13-14 листопада на території Хмельницької області за добу випала двомісячна норма опадів у вигляді мокрого снігу, що супроводжувався поривами вітру та хуртовинами. На окремих ділянках доріг снігові перемети сягали 1,5 м.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-