Стихія в Івано-Франківську: на вулиці вивели всю снігоприбиральну техніку

Стихія в Івано-Франківську: на вулиці вивели всю снігоприбиральну техніку

Фото
Укрінформ
В Івано-Франківську на вулицях міста сніг, який не припиняє падати звечора 12 листопада, прибирають більше сотні двірників з лопатами та 15 одиниць снігозбиральної техніки. Комунальники працюють в посиленому режимі.

Про це кореспондентові Укрінформу телефоном повідомив директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Івано-Франківської міської ради Михайло Смушак.

«Зночі на вулицях міста працює уся снігозбиральна техніка, а це 15 одиниць транспорту, та близько сотні двірників з лопатами. Робота зосереджена, переважно, на центральних вулицях міста. Працювати важко, бо снігом відразу заносить все, що щойно розчистили. Втім, увесь громадський транспорт вийшов на свої маршрути. Серйозних проблем немає. Зламані дерева прибирають фахівці зеленого господарства, - повідомив Смушак.

Він запевнив, що комунальні служби сьогодні працюватимуть в посиленому режимі. Втім, франківців та гостей міста місцева влада просить без потреби не виїжджати на власних автомобілях. Особливо за межі міста - через погодні умови та замети на дорогах.

«Після припинення снігопаду комунальники розчистять дороги Івано-Франківська за найближчі дві-три години», - обіцяє Смушак.

Як повідомлялося, в Івано-Франківській області снігопад розпочався ввечері 12 листопада. У горах Карпатах вже випало до метру снігу.

По Україні у ніч на 13 листопада через несприятливі погодні умови (сніг, мокрий сніг, пориви вітру, дощ) сталося знеструмлення 275 населених пунктів у шести областях, а саме: Хмельницька - 114 н.п., Тернопільська - 83 н.п. Івано-Франківська - 37 н.п.,  Житомирська - 16 н.п., Вінницька - 15 н.п., Волинська - 10 н.п.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-